Gölbaşı Kültür Merkezinde şehit ve gaziler günü kutlandı

Güroymak Gölbaşı Belediye Başkanımız Mehmet Avunç Beldemizde bulunan kültür merkezinde şehit ve gazi aileleri ile birlikte bir araya geldi. Tören İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Başkan Mehmet Avunç, Bir vatanın bağımsızlığı varsa atalarının, kanlarını ve canlarını vermekten imtina etmediği bir dönemden geçerek bu vatanı kurmalarındandır. Bugün burada olmamızı şehitlerimize, gazilerimize borçluyuz. Unutmamak lazım ama bunu sadece lafta değil içselleştirerek yapmak lazım. yaşamını yitiren gazi ve şehitlerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize şükranlarımı sunuyorum dedi.

Gölbaşı Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri tarafından şiirler ve sinevizyon gösterimi yapıldı.

Törene Gölbaşı Belediye Başkanımız Mehmet Avunç, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Resul Murat Kılıçarslan, Korucu başkanı Abedin Yaşar, Şehit aileleri katıldı.

Bir Önceki

Beldemizin iki gönül başkanı bir araya geldi

Bir Sonraki

Beldemizde bulunan halı saha Belediye devir edildi

× Merhabalar Sorunuzu Gönderin?